Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На «Єврокарі» презентували третє покоління Skoda Superb (ФОТО)

23 липня 2015 р., 09:22

Урочистості відбулися на Ужгородщині

У Соломонові, на Ужгородщині на заводі «Єврокар» презентували третє покоління SkodaSuperb. Участь у презентації взяв і керівник області Геннадій Москаль, присутність котрого можна вважати символічною. Адже за першої каденції теперішнього голови ОДА завод із виробництва автомобілів у Соломонові був побудований.

 

-Це був перший крупний інвестиційний проект за часів мого керівництва областю, -- зазначив Г.Москаль. – Його будівництво почали рівно 14 років тому -- в кінці липня 2001 року, а перший автомобіль зійшов із конвеєра в грудні того ж 2001 року. З тих пір Skoda від Єврокару відома всій Україні, як якісний,надійний і економний автомобіль. Тому мені дуже прикро, що за останні 5 років на Закарпатті не було реалізовано жодної серйозної інвестиції. Якщо в регіон не йдуть інвестиції, сюди не хочуть вкладати кошти, то цьому, очевидно, є причина. Але ми переламаємо ситуацію, будемо воювати на два фронти. Перший – це боротьба з контрабандою і клановістю, а другий – підйом економіки й залучення інвестицій.
Керівник області побажав новому «дитяті» «Єврокару» вдячних клієнтів і хороших закарпатських доріг.

Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp