Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Інформаційна спекуляція не пройде, - начальник Чопської митниці

15 квітня 2014 р., 18:19

В деяких закарпатських ЗМІ опубліковано інформацію, що при новому керівнику Чопської митниці Міндоходів відновилися корупційні схеми.

Ігор Стрічик, в.о. начальника Чопської митниці Міндоходів: 

«В зв’язку з цією інформацією, хотів би підкреслити, що по-перше при Міністерстві доходів і зборів України діє Комісія з проведення перевірки дотримання вимог Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції». Ця комісія створена за ініціативи Громадської ради Міндоходів і при безпосередній участі активістів Євромайдану, вона виявляє правопорушення чинного законодавства як з боку службових осіб Міністерства, так і суб’єктів господарювання. Про всі випадки правопорушень інформуються відповідні правоохоронні і контролюючі органи. 

Інформацію щодо протиправних дій посадових осіб Міндоходів, порушення чинного законодавства суб’єктами господарювання можна надавати антикорупційній Комісії за адресою: 04655, Київ–53, Львівська площа, 8, або за телефонами (044) 247-35-37, 590-27-34.

По-друге, я сьогодні під час зустрічі з представниками закарпатського бізнесу, як малого так і великого, заявляв, якщо у них є конкретні факти, що хтось вимагає чи перешкоджає їхній діяльності, то вони приходять до мене, чи телефонують, але з конкретикою, без узагальнень і домислів повідомляють про те чи інше. Будьте впевнені, рішення по посадовій особі буде прийнято адекватне, швидке та фахове. Людям, які думають «корупційно», а тим більше хочуть зберегти корупційні вертикалі, не місце ані в митній, ані державній службі.

По-третє, переконаний, «Небесна сотня» та кров загиблих за жодних обставин не може бути предметом спекуляцій, журналістика – не художня література, тут домисли неприпустимі, це царина фактів».
Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp