Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачево - рекордсмен з нелегального грального бізнесу

24 липня 2015 р., 16:29

Правоохоронці завітали уже в чотири заклади

Закарпатська міліція продовжує боротьбу з нелегальним гральним бізнесом. Лише за одну добу 23 липня правоохоронці, заручившись відповідними ухвалами суду, провели 11 обшуків у підпільних ігротеках в Ужгороді, Мукачеві, Сваляві, Перечині, Тячеві та в Іршавському районі.

Зокрема, в с.Білки Іршавського району в букмекерській конторі «Фаворит» вилучено 5 комплектів комп’ютерної техніки, 4 системних блоки, 11 телевізорів та кошти в сумі 4296 гривень. Під час проведення санкціоновано обшуку було зафіксовано факт гри через мережу Інтернет.

Аналогічну контору знешкоджено в с.Довге на Іршавщині, де вилучено 8 системних блоків, 5 флеш-накопичувачів, бухгалтерські документи та кошти в сумі 2119 грн.

У Мукачеві за чотирма адресами (вул.І.Зріні, Академіка Павлова, Ужгородська та Возз′єднання) вилучено 12 системних блоків, 12 моніторів.

В Ужгороді за двома адресами (вул.Грушевського та Минайська) у приміщеннях Інтернет-кафе «Лото Ройал» та національної лотереї «Фаворит» вилучено 19 системних блоків, 14 моніторів, реєстраційні документи та кошти в сумі понад 25 тисяч гривень.

У Сваляві в приміщенні лотереї «Фаворит» вилучено 10 системних блоків, 7 моніторів, 12 телевізорів та кошти в сумі 2200 грн.

У Перечині в букмекерській конторі «Фаворит» вилучено системний блок, 3 монітори, блоки живлення та документи.

У Тячеві в приміщенні лотереї «Фаворит» (вул.Незалежності) вилучено 3 системних блоки, бухгалтерські документи та кошти в сумі 800 грн.

Загалом при проведення санкціонованих обшуків правоохоронці вилучили 52 системних блоків, 41 монітор, один сервер, 11 USB флеш-накопичувачів, два касові апарати, 23 телевізори, блоки живлення, модеми, вінчестери та кошти в сумі 34 854 гривень.




СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp