Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді розшукали мінера

24 липня 2015 р., 17:59

На пошуки мінера-жартівника знадобилась година

Сьогодні близько 13.35 год. по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що у першому під’їзді, на третьому поверсі будинку по вул. Л.Толстого знаходиться вибухівка.

На місце події виїхало керівництво та слідчо-оперативна група міськвідділу міліції, співробітники ДАІ. Уже за кілька хвилин прилеглу територію багатоповерхівки було огороджено, виставлено охорону, а доступ стороннім до місця події було припинено. Жителі були евакуйовані.

Працівники Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС області разом із кінологами провели обстеження будівлі та прилеглої території. Вибухових пристрїв та речовин не виявлено.

Завдяки злагодженим діям працівників Ужгородського міськвідділу міліції особу зловмисника, який повідомив про замінування багатоквартирного будинку, вдалося встановити протягом години. «Мінером» виявився 38-річний житель обласного центру. Зі слів його родичів, чоловік страждає на психічні розлади.

- Згідно ст.259 Кримінального кодексу України за завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності зловмиснику загрожує обмеження волі терміном до 5 років, - зазначив перший заступник начальника Ужгородського МВ УМВС майор міліції Олександр Боднарчук.

Шановні городяни та гості міста! Враховуючи обстановку, яка склалася, закликаємо вас бути пильними і обережними. У разі виявлення осіб, які мають намір вчинити протиправні дії, а також у разі виявлення на вулицях, у парках, в торгівельних, навчальних та інших закладах і громадських місцях підозрілих предметів, залишених сумок, коробок тощо – негайно повідомте про це за номерами 102, 61-43-46 (чергова частина ужгородської міської міліції), або особисто зверніться до Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області за адресою: м.Ужгород, вул. Гагаріна, 10/а.



Ужгородськкий МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp