Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

До Угорщини набої не потрапили

25 липня 2015 р., 13:40

Порушників зупинили пильні прикордонники

Понад 170 набоїв калібру 7,62 мм виявили вчора на Закарпатті прикордонники мобільного загону. В рамках отриманої заздалегідь інформації від підрозділу внутрішньої безпеки, майже опівночі на автошляху сполученням населених пунктів Велика Бігань - Дідове нарядом мобільного прикордонного загону був зупинений автомобіль марки «Опель» угорської реєстрації. 

 

За кермом транспортного засобу знаходився громадянин Угорщини, а також два пасажири. Під час огляду, в багажному відділенні транспортного засобу був виявлений пакунок з набоями калібру 7,62 мм у кількості 100 штук. 

Про факт виявлення набоїв прикордонники одразу ж проінформували взаємодіючі підрозділи. Згодом, в ході проведення додаткового огляду за допомогою службової собаки було знайдено ще 73 набої. Наразі проводяться заходи щодо встановлення обставин правопорушення. Зазначені громадяни затримані. Також в рамках проведення спільного комплексу режимних та контрольних заходів на межі Закарпатської області та контрольованих прикордонних районів, вчора на контрольному посту в н.п. Лазещина (Яблунівський перевал) прикордонниками Мукачівського загону спільно з співробітниками МВС, ДФС та СБУ був зупинений автомобіль марки «Мерседес», під керуванням громадянина України. В ході перевірки та огляду автівки було виявлено пістолет «Макарова» та 16 набоїв до нього. В ході опитування було встановлено, що зазначений громадянин раніше брав участь у проведенні АТО та має дозвіл на носіння та зберігання зброї, але він діє лише в межах проведення антитерористичної операції на сході України. Вилучену зброю та набої передали до МВС.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp