Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Олександр Сабо немає жодного відношення до стрілянини у Мукачеві

26 липня 2015 р., 11:38

Він не переховується у лісі й під час стрілянини 11 липня перебував у зоні АТО

За неофіційними даними, попередньо встановлені особи десяти з 13 ймовірних учасників інциденту у спорткомплексі "Антарес" і перестрілки біля заправки "Народна".

Це: Роман Стойка (позивний "Чесний"), Руслан Каганець (позивний "Комендант"), Артур Керімов (позивний "Люстратор"), Олександр Форкош, Олександр Сабо, Едуард фон Гутенберг, Володимир Бурча, Роман Мунчак, Владислав Пугинський. Один — 18-річний Родіон Горбенко, уродженець Слов'янська, який переїхав на Закарпаття після початку війни, пише ZN.UA.

Водночас зазначимо, що Олександр Сабо, якому ЗМІ приписують участь у стрілянині в Мукачеві, насправді служить у лавах Державної прикордонної служби України і наразі захищає кордони країни на Донбасі, де і перебував 11 липня.

Нагадаємо, що інформацію про участь Олександра у стрілянині як бійця "Правого сектора" розповсюдив журналіст телеканалу "Інтер" Андрій Лащ.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp