Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Юрія Тюха нагороджено Почесною грамотою (Фото)

28 липня 2015 р., 14:27

Заступника директора "Синевиру"

У рамках відзначення Дня працівника природно-заповідної справи у департаменті екології та природних ресурсів Закарпатської облдержадміністрації відбулася нарада з питання “Стан та перспективи розвитку екомережі та природно-заповідного фонду”. Участь у ній взяли голова облради Володимир Чубірко, керівники департаменту екології, адміністрацій заповідників та національних природних парків.

В ході наради обговорювалися важливі питання розвитку екомережі регіону, його розбудови та шляхи впровадження спільних проектів із європейцями. «Це сприятиме розвитку туристичних атракцій та дозволить охороняти та зберегти унікальні букові ліси, наближені до пралісових, та рослини, занесені до Червоної книги України», – зауважив керівник структури.

На зустрічі також відзначено кращих працівників природно-заповідної справи області.

Почесною грамотою за сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок в розвиток природно-заповідної справи та розбудови екомережі Закарпаття був нагороджений кандидат біологічних наук, заступник директора з наукової роботи національного природного парку «Синевир» Юрій Тюх.

НПП "Синевир"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp