Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Новації у закарпатській міліції приголомшили правоохоронців (Фото)

28 липня 2015 р., 20:32

Заява на звільнення в обмін на повістку

З ініціативи нового очільника закарпатської міліції полковника Сергія Князєва запроваджено новацію. Відтепер усім, хто звільняється зі служби в органах внутрішніх справ, вручатимуть повістки до війська по шостій хвилі мобілізації.

Кілька перших повісток вручили сьогодні просто на кадровій комісії УМВС області. Загалом на звільнення з ОВС подали рапорти 17 чоловік, в тому числі й два заступники начальників райвідділів міліції.

На кадрову комісію з′явилися 11 з них. Там на них чекав сюрприз – представники обласного військкомату з повістками до війська по шостій хвилі мобілізації. Майор облвійськкомату вручив повістки під розпис просто на очах членів кадрової комісії УМВС.



- Ми вболіваємо за кожного нашого міліціонера, якщо він не скоїв злочин чи серйозне правопорушення, - прокоментував новацію начальник УМВС Закарпаття Сергій Князєв. – Я готовий вислухати аргументи кожного, хто має намір покинути наш колектив. Тим, хто звільняється через малу зарплатню, ми готові підняти її вже тепер гривень на 500. У кого проблеми з керівництвом, теж йдемо назустріч. А хто вперто наполягає на своєму… Батьківщину на сході треба захищати, а міліціонери, особливо офіцери, добре підготовлені, вміють стріляти, проходили відповідні навчання…

Герої нам потрібні. Слава Україні!

Вручення звільненим з міліції повісток до війська практикуватимуть і надалі, запевняє полковник Сергій Князєв.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp