Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршавські правоохоронці пішли в табір (ФОТО)

29 липня 2015 р., 08:41

Аби розповісти дітям важливу інформацію.

Днями правоохоронці Іршавського райвідділу міліції завітали в гості до дітей у табір відпочинку «Смерековий камінь» в селі Осій.

 

У таборі відпочинку «Смерековий камінь» в с.Осій Іршавського району відпочивають діти з цілої області. Відпочинок цей був організований Мукачівською православною єпархією.

Зустріч відбулась на природі, яка в урочищі «Кам»янка» села Осійнадзвичайно красива.

Правоохоронці розповіли дітям, як себе поводити, аби не вступати в конфлікт із Законом, а також пояснили, з якого віку настає кримінальна та адміністративна відповідальність. Далі правоохоронці познайомили дітей з власною професією, розповіли про роботу дільничних, слідчих, оперуповноважених карного розшуку.

У свою чергу, діти розповіли про відпочинок у таборі. До речі, крім вихователів, з ними тут і священики. Крім цього, діти запросили правоохоронців разом із ними взяти участь у підготовці стінгазети.

Малювали всі з великим задоволенням. Кожен мав можливість викласти свій малюнок і свої побажання щодо організації відпочинку.

Правоохоронці кажуть, що такі зустрічі не тільки пізнавальні, а й корисні для кожної дитини. Адже основна їх мета – вберегти дітей від негативних факторів, інформувати їх про небезпеку та захист, - каже т.в.о.начальникаІршавського райвідділу міліції підполковник Дмитро Антол.

Інформація Іршавського РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp