Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Кількість загиблих на Донбасі наближається до 7 тисяч - ООН

29 липня 2015 р., 10:03

Ці цифри включають в себе також 298 жертв катастрофи малайзійського "Боїнга".

Майже сім тисяч людей загинули, більш як 17 тисяч отримали поранення з початку збройного конфлікту на сході України. Такі дані повідомила прес-секретар Управління Верховного комісара ООН з прав людини Сесіль Пуйі, передають "Українські новини".

"З середини квітня 2014 року по 27 липня 2015 року загинули принаймні 6832 людини (цивільних і військових) і щонайменше 17087 людей були поранені в зоні конфлікту на сході України", - заявила вона.

Ці цифри включають в себе також 298 жертв катастрофи малайзійського "Боїнга".

Підрахунки ґрунтуються на даних, отриманих моніторинговою місією ООН з прав людини в Україні та Всесвітньою організацією охорони здоров'я.

"Ці дані неповні через прогалини в певних географічних районах і тимчасових періодах, а також через загалом неповноцінну звітність", - зауважила Пуйі.

За її словами, реальна кількість жертв може бути вища.

Як раніше повідомлялося, за весь час проведення АТО на сході України загинули 2300 військовослужбовців Збройних сил України, ще 273 вважаються зниклими без вісті. Про це повідомив начальник управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ полковник Олексій Ноздрачов.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp