Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські легкоатлети привезли нагороди зі Словаччини (ФОТО)

29 липня 2015 р., 16:40

Змагання відбулися у останню неділю липня

Останньої липневої неділі у словацькому Стражському пройшли змагання з двох видів спорту: традиційний легкоатлетичний забіг по шосе на 10 кілометрів “10. ročník medzinárodného cestného behu Laborecká desiatka” та 25-кілометровий заїзд на гірських велосипедах “Nultý ročník Laborecka MTB”.

 

Обидва старти ознаменувалися впевненою перемогою закарпатців. Серед велосипедистів найсильнішим виявився майстер спорту з крос-кантрі, багаторазовий чемпіон України з велоорієнтування Олексій Жданович з Ужгороду (54.38), друге та третє місця зайняли словаки Матуш Гайнік та Даніель Велл.

Першою серед легкоатлеток також фінішувала ужгородка Наталія Малая (41.11) – екс-чемпіонка України з гірського бігу. Четвертий результат в цій категорії у Ніни Расчупкіної з Мукачева.

Найбільш запеклою була боротьба за першість в змаганнях серед чоловіків. Зразу зі старту у відрив пішли двоє спортсменів у майках української збірної – кошичанин Тібор Шахайда та його товариш мукачівець Сергій Расчупкін. В такому порядку вони й фінішували: переміг Тібор, подолавши десятикілометрівку за 32 хвилини та 9 секунд, Сергій – через 21 секунду – другим. Третій результат – 34:21 – в ужгородця Анатолія Малого. Денис Соболь з Мукачева фінішував 29-м.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp