Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Контрабандисти погрожували мукачівським прикордонникам

30 липня 2015 р., 14:01

Обіцяли спалити будинок, якщо ті заважатимуть

Майже опівночі вчора прикордонний наряд відділу «Ділове» Мукачівського загону завадив спробі переміщення через кордон контрабандних тютюнових виробів.

Інформацію про можливу протиправну діяльність отримали оперативні співробітники прикордонного відомства. Для затримання порушників на місце відразу направили додаткові сили. За деякий час правоохоронці поблизу лінії кордону на березі річки Тиса виявили 4 пакунки з сигаретами. Двоє порушників, що переносили товар, помітивши прикордонників покидали свою ношу та вдалися до втечі.

Проте вже за декілька хвилин до одного з прикордонників, який брав участь у виявленні сигарет, під’їхав місцевий житель. Чоловік поводив себе досить агресивно та почав погрожувати військовослужбовцю за дії правоохоронців в затриманні тютюнових виробів, обіцяючи навіть підпалити будинок. По даному факту поінформовані компетентні органи, триває перевірка.

Державна прикордонна служба України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp