Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Після тривалого перебування у комі серце ужгородця зупинилось

30 липня 2015 р., 15:55

З Олександром прощатимуться завтра на Кальварії

Учора, 29 липня, помер молодий закарпатський футболіст Олександр Дзямка. 17 серпня йому виповнилося б 24 роки.

Олександр є вихованцем ужгородського СДЮШОР, за який виступав з 1998 по 2008 рік під керівництвом Олександра Філіпа, а останні два роки і Михайла Іваниці. Брав участь у ДЮФЛ України у вікових категоріях починаючи з U-14 і до U-17.

У дорослому футболі починав у ФК “Дубрівка”, пізніше були ФК “Руські Комарівці” в чемпіонаті Ужгородського району. Декілька сезонів провів у складі ФК “Середнє”. Один рік відіграв за ФК “Ужгород” у Михайла Іваниці в чемпіонаті області. Останнім клубом був ФК “Боржава” Довге, за який виступав у Вищій лізі Закарпаття. Був постійним учасником міських футбольних змагань.

Олександр Дзямка 16 січня 2015 року потрапив у ДТП у словацькому місті Жиліна, після чого, його було госпіталізовано у місцеву лікарню. Весною його транспортували до Ужгорода у міську лікарню. Після тривалого перебування у комі його серце зупинилося.

Усі ми завжди знали Олександра як дуже хорошу людину і вірного друга. Футбольний сайт Лобда висловлює щирі співчуття родині та родичам Олександра.

Прощання з Олександром Дзямкою відбудеться у п’ятницю, 31 липня, о 12.30 на Кальварії.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp