Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У селі Велика Добронь реконструюють будівлю пожежно-рятувального поста (Фото)

30 липня 2015 р., 18:15

Ця будівля не бачила ремонту 12 років

У с. Велика Добронь Ужгородського району триває реконструкція приміщення 11-го державного пожежно-рятувального поста, утвореного ще 2012 року. Хід проведення робіт особисто проінспектував начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Роман Гудак.

Із 2003 року, коли тут відкрили місцеву пожежну команду, і дотепер будівля пожежно-рятувального підрозділу суттєво не ремонтувалася через брак фінансування. Нині ж за сприяння голови с. Велика Добронь Золтана Сильваша із бюджету сільської ради на реконструкцію приміщення виділили 600 тисяч гривень, іще 200 тисяч спрямують на роботи з районної скарбниці. За ці гроші до наявної споруди добудують другий поверх, де розмістяться диспетчерська, кімната відпочинку й кухня, а також новий гараж для пожежної техніки.

{g}

Наразі в пожежно-рятувальному пості с. Велика Добронь працюють 20 професійних вогнеборців. Загалом вони обслуговують близько 15 населених пунктів Ужгородського та Берегівського районів. Крім цього, пожежний підрозділ за необхідності може залучатися до гасіння пожеж у сусідній Угорщині.

У ДСНС України в Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp