Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фото затримання липкорукого прикордонника Мукачівського прикордонного загону

30 липня 2015 р., 20:55

На час слідства військовослужбовця триматимуть під вартою

Під час отримання 15 тис грн хабара затримано керівника відділення внутрішньої безпеки по Мукачівському прикордонному загону Слідчим відділом військової прокуратури Західного регіону України спільно із Головним Управлінням по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ та Управління внутрішньої безпеки Державної прикордонної служби України задокументовано факт отримання неправомірної вигоди у розмірі 15 тис грн керівником відділення внутрішньої безпеки по Мукачівському прикордонному загону Державної прикордонної служби від військовослужбовця указаного прикордонного загону за не створення службових перешкод при подальшому проходженні військової служби.

Військовослужбовця затримано та йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).

{g}

На даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою, йдеться у повідомленні прес-служби військової прокуратури Західного регіону України.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України – позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.
Фото - Державна прикордонна служба України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp