Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

13-річна закарпатка знайшла міну біля свого будинку

31 липня 2015 р., 14:20

Такий от "подарунок" з минулого чекав на дитину...

До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 13-річної дівчинки про те, що під час прибирання канави біля свого будинку на вул.Фабричній в Мукачеві вона виявила предмет, схожий на міну.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Предмет, який знайшла дівчинка, був схожий на мінометну міну часів Другої світової війни. Правоохоронці здійснили контрольну перевірку місцевості на можливе виявлення інших вибухонебезпечних предметів.

Місце виявлення мінометної міни огороджено та перебуває під охороною мукачівських міліціонерів до вилучення небезпечної знахідки працівниками ДСНС України в Закарпатській області для подальшого її знешкодження.

Правоохоронці нагадують громадянам: якщо ви знайшли вибухові предмети, ні в якому разі не чіпайте їх та не переносіть самотужки, а зателефонуйте за номером "101" або “102”.

Інформація Мукачівського МВ УМВС












Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp