Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль «обмитиме» медалі Закарпатських спортсменів

31 липня 2015 р., 15:21

Сьогодні очільник краю зустрівся з учасниками Олімпійських ігор -2016.

Із закарпатськими кандидатами до складу збірної команди України, яка візьме участь в Олімпійських іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро керівник краю зустрівся у п’ятницю, 31 липня.
Серед закарпатських кандидатів, які мають шанс виступити на Олімпійських іграх спортсмени з чотирьох видів спорту: Анатолій Герей -фехтування, Євген М’ягкий - греко-римська боротьба, Костянтин Рева - важка атлетика та Роман Романенко - легка атлетика. Їх очільнику області представив начальник управління молоді та спорту ОДА Денис Ман.


 

Хлопці розповіли Геннадію Москалю про досягнення та особливості підготовки у своєму виді спорту. За словами спортсменів, нині їм найбільше бракує коштів на спортивне харчування та екіпірування, покращення потребують також житлові умови.
Посадовці запевнили – зроблять все від них залежне, аби допомогти спортсменам з житлом. Певними коштами можуть покрити витрати за рахунок регулярної видачі стипендій. А ще - допомогти придбати комплекти спортивної форми та екіпірування за рахунок обласної програми фізичної культури і спорту.
Геннадій Москаль висловив підтримку спортсменам, які представляють Закарпаття на міжнародних змаганнях . " Розумію, що вам необхідно підтримувати форму, правильно харчуватися та тримати режим. Все це вимагає коштів. Ми допоможемо покрити частину ваших витрат, - зазначив Геннадій Москаль. - Бажаю успішного тренування, підготовки до змагань, щоб після Олімпіади в Ріо-де-Жанейро ми зустрілися тут і «обмивали» ваші олімпійські нагороди».

Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp