Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міліція - про контрабандистів, які погрожували прикордоннику

31 липня 2015 р., 16:21

Переправити добро за кордон горе-контрабандистам не дали.

У с.Ділове Рахівського району викриті на спробі переправити через кордон контрабандні цигарки зловмисники стали погрожувати прикордонному наряду. Довелось викликати на місце пригоди міліцію.

Нещодавно на Березнянщині група молодиків перекрила рух автотранспорту на митному посту «Малий Березний» з вимогою, аби через кордон пропустили їх приятеля-словака, який займається бізнесом на машинах. У ситуацію довелось втрутитись правоохоронцям, за фактом незаконного перекриття кордону було порушено кримінальне провадження. І от – нова історія опору представникам влади, цього разу на Рахівщині.

Серед ночі 30 липня в чергову частину Рахівського райвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення від старшого зміни прикордонних нарядів відділу прикордонної служби с.Ділове.


Лейтенант-прикордонник повідомив про те, що під час патрулювання в лісовому урочищі Хмелів с.Ділове прикордонному наряду погрожували розправою невідомі молодики.

Як з′ясувалося, група місцевих мешканців, якими керував місцевий житель К., намагалася незаконно переправити через державний кордон цигарки. Коли їх викрив прикордонний наряд, контрабандисти стали погрожувати стражам кордону фізичною розправою.

На місце пригоди прибула слідчо-оперативна група Рахівського РВ УМВС. Особу ватажка контрабандистів уже встановлено. Тепер із ним розбирається міліція.

Не виключено, що свої навики безшумного подолання в цілковитій темряві кордону цей контрабандист уже найближчим часом буде застосовувати в зоні АТО на сході країни…

Боротьба з контрабандою на Закарпатті триває.

Раніше вже повідомлялося, що контрабандисти погрожували мукачівським прикордонникам.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp