Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Кременчуці пікетують "Укртранснафту"

1 серпня 2015 р., 17:55

Молодики одягнулись у робочу форму і вдають із себе працівників станції

Виконавчий директор НАК «Нафтогаз України» Андрій Пасішник повідомив, що близько двадцяти невідомих розпочали штурм диспетчерської станції «Укртранснафти» в Кременчуці.

Про це він написав на своїй сторінці в соцмережі, новину передає «Преса України».

«Охорона ЛВДС Кременчук «Укртранснафти» повідомила, що 20 невідомих чоловіків розпочали штурм станції. Правоохоронні органи поставлені до відома», - зазначив він.

Пасішник розповів, що це «спортсмени, переодягнені у спецодяг «Укртатнафти», які згодом від когось отримали команду призупинити захоплення станціі і почали мітінг.

Скандують: «Пасішника у відставку!». Міліція та СБУ перебувають на місці події, тому «заводчан» припинили активні дії з захоплення та перейшли до формату «забастовка».

Раніше ми повідомляли, що найбільша нафтова компанія «Укрнафта» заборгувала понад 5 млрд грн через несплату рентних платежів. Однак член наглядової ради «Укрнафти» Ігор Коломойський вважає, що це не є підставою для зміни менеджменту компанії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp