Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатському боксерові спортивні навички не допомогли

2 серпня 2015 р., 10:01

Хлопця жорстоко побили "доброзичливці"

Це сталося в ніч з п’ятниці на суботу. Поблизу популярної дискотеки К-2 в с.Дийда група місцевих молодиків почали з’ясовувати стосунки з приїжджими з Мукачева.Зав’язалась бійка. До гурту підійшов знаний на Берегівщині молодий боксер Віталій Л. Він попросив юнаків розійтися і припинити розмахувати кулаками.

“Ті послухались і розійшлися,- розповідає “Голосу Карпат” сам спортсмен.- Але коли покинув дискотеку, на одній із АТС Берегова мене наздогнали 5-6 місцевих хлопців і почали бити руками, кастетами, бітами, ногами. Просив їх вийти на бій один-на-один, та ті продовжували насідати гуртом. Скільки міг – відбивався.Отямився вже у швидкій…”

Четверо зі зловмисників затримані. У одного з них вдома правоохоронці знайшли кастет. Правда, нападники “організовано” написали заяви в міліцію, що це боксер напав на них. Один на шістьох.

Слідство триває. А потерпілий з численними пошкодженнями знаходиться у травматологічному відділенні Берегівської райлікарні.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp