Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тячів про День дружби не забув

2 серпня 2015 р., 16:39

Відзначали 31 липня,

31 липня, працівники відділу культури Тячівської райдержадміністрації влаштували в місті невеличкий флеш-моб, присвячений відзначенню Міжнародного дня друбжи.До святкування долучились працівники культури, мешканці та учнівська молодь міста і району, повідомляє прес-служба Тячівської РДА.З цієї нагоди від ранку на пл. Поштовій лунали музичні композиції відомих авторів та демонструвались фото присвячені одному з найкращих людських почуттів – дружбі. 


Перехожим роздавались інформаційні листівки з даної теми.Крім того в місті проведео невеличку акцію, в рамках якої діти пройшлись площею Поштовою та зупинились навколо зображеної на асфальті карти України. В руках школярі тримали жовті та блакитні повітряні кульки, а також національні прапори держав, що межують із Закарпаттям.Таким чином молодь Тячівщини закликає не забувати про одне з найважливіших свят усього людства – Міжнародний день дружби між державами, культурами та всіма людьми на Землі. Такі заходи проводяться з метою виховання в мешканців краю шанобливого сприйняття різних культур, пропаганди дружби і толерантного ставлення до оточуючих.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp