Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко назвав кількість загиблих у Донбасі українських десантників

2 серпня 2015 р., 17:38

387 українських десантників загинули за час АТО.

Президент України Петро Порошенко повідомив, що в ході проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули 387 військовослужбовців високомобільних десантних військ.

"387 десантників не повернулися з бойових завдань, загинувши у важких боях з російсько-терористичним агресором", - сказав президент в ході своєї поїздки до Слов'янська з нагоди Дня високомобільних десантних військ.

Порошенко підкреслив, що на сьогоднішній день воїни-десантники готові до виконання своїх завдань.

"Безпрецедентні кроки, які здійснили десантні війська за цей рік, назавжди увійдуть в історію України. Порівняйте десантника, який був у вересні минулого року і який є сьогодні", - сказав глава держави, відзначивши високий рівень підготовки та обмундирування нинішнього десантника.

За його словами, відбулися кардинальні зміни складу і структури десантних бригад та формування високомобільних військ ЗСУ.

"Ворог добре знає, що ви з кожним днем ​​стаєте набагато сильнішими, він знає і тому боїться вас. А це означає, дорогі бойові побратими, що ми на правильному шляху - шляху, який, безсумнівно, приведе нас до звільнення рідної землі від окупантів", - сказав президент.

Як повідомлялося, сьогодні президент Петро Порошенко з нагоди Дня Повітряних силпривітав військових, відзначивши їх важливість у бойовому потенціалі української армії.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp