Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Нова зустріч у "нормандському форматі" може пройти у вересні

2 серпня 2015 р., 17:55

Проте поки що невідомо, на рівні глав держав чи міністерств відбудеться засідання.

Нове засідання "нормандського формату" може пройти у вересні. Про це заявив посол Франції в Росії Жан-Моріс Ріпер в інтерв'ю Интерфаксу.

"Нормандський формат" збирається набагато частіше на дипломатичному рівні, ніж на рівні глав держав. На сьогодні зустріч на міністерському рівні в "нормандському форматі" не передбачена найближчим часом, але робочі підгрупи продовжать засідати все літо", - розповів він.За його словами, ймовірно, що нове засідання відбудеться у вересні. 

Проте поки що невідомо, на якому рівні.Формат "нормандської четвірки" передбачає переговори на рівні керівництва чотирьох держав - Росії, України, Франції та Німеччини щодо врегулювання ситуації на сході України.Раніше заступник глави МЗС РФ заявляв, що Москва не бачить необхідностірозширювати "нормандський формат" для врегулювання конфлікту в Україні, але не проти підключення США до процесу на двосторонній основі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp