Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чопські прикордонники виявили сховок з набоями (Фото)

3 серпня 2015 р., 15:00

Знайшли більше 250 бойових патронів

Сьогодні вранці в залізничному пункті пропуску «Чоп» прикордонники Чопського загону виявили сховок із значною кількістю набоїв до стрілецької зброї.

Під час здійснення огляду пасажирських вагонів потягу сполученням «Чоп (Україна) – Чиєрна-над-Тісоу (Словаччина) прикордонники за допомогою спеціальних технічних засобів виявили у причіпному вагоні «Київ - Братислава» приховані набої. Зловмисники використані пакунки з-під соку упакували патронами калібру 7.62 мм у кількості 267 штук та намагалися сховати їх за захисним кожухом радіатора опалення в туалетному приміщені. До пошуку також було залучено службову собаку.

{g}

За фактом контрабанди та незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами співробітниками міліції відкрито кримінальне провадження. Наразі правоохоронці шукають осіб причетних до перевезення боєприпасів.

Також учора прикордонники Херсонського загону спільно із працівниками митниці під час здійснення перевірочних заходів у контрольному пункті в’їзду/виїзду «Каланчак» виявили в салоні автомобіля «Додж» набої до мисливської та травматичної зброї та пенал для чищення зброї.

Державна прикордонна служба України

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp