Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті двох офіцерів звільнено з міліції

3 серпня 2015 р., 16:19

За ДТП та побиття

Триває очищення рядів закарпатської міліції. Так, днями звільнено з роботи двох офіцерів. Перший – це молодий слідчий Ужгородського райвідділу, котрий, будучи в стані алкогольного сп′яніння, скоїв ДТП в с.Ракошино Мукачівського району.

Після того, як експертиза підтвердила, що водій-правоохоронець перебував за кермом нетверезим, його звільнено зі служби з негативних мотивів.

Другий негативний випадок стався у Рахові, де начальник ізолятора тимчасового тримання вдарив адмінправорушника. Незважаючи на те, що цей старший лейтенант прослужив у міліції вже майже 20 років, його звільнено з ОВС.

- Враховуючи, що молодий слідчий, котрий скоїв п′яним ДТП, на посаді пропрацював лише місяць, ми обмежились тим, що покарали дисциплінарно його керівників. А от по Рахову стосовно керівництва райвідділу стоїть питання аж до звільнення, - прокоментував начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Сергій Князєв. – З порушниками закону в нас розмова коротка – звільнення. А найближчим часом ми анонсуємо й перші кадрові зміни серед керівництва УМВС.



СЗГ УМВС України в Закарпатській області












Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp