Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Приватні охоронці Івана Поповича побили закарпатця

3 серпня 2015 р., 20:10

Концерт не обійшовся без інцидентів

В Інтернеті з′явилась інформація про недільний інцидент під час масових заходів у м.Іршава. На центральній площі міста проходив спортивний турнір «Свято сили» та концерт за участю народного артиста України Івана Поповича. Враження від свята було зіпсовано прикрим інцидентом.

Свято було приурочене 116-й річниці від дня народження силача Івана Фірцака (Кротона). Спочатку виступали циркові артисти, місцева молодь показувала свої спортивні можливості. А далі свято продовжив народний артист України Іван Попович.

Коли концерт був у розпалі, один із глядачів, 28-річний мешканець с.Заріччя, почав показувати артисту непристойний жест та висловився образливими словами на його адресу. На це відразу відреагувала приватна охорона, яка стояла біля самої сцени. Приватні охоронці відтіснили чоловіка від сцени і при цьому завдали йому тілесних ушкоджень, йдеться у повідомленні Іршавського РВ УМВС.

Сам інцидент тривав близько 30 секунд. Охоронці нічого не повідомили про це в міліцію.

Потерпілий звернувся за медичною допомогою, а лікарі повідомили про травму чоловіка до Іршавського райвідділу міліції.

Для забезпечення правопорядку під час даних заходів було задіяно 7 співробітників Іршавського райвідділу міліції, які на момент інциденту знаходились неподалік сцени.

Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.122 Кримінального кодексу України (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження), де передбачено виправні роботи на строк до двох років, обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

На даний час вживаються заходи зі встановлення обставин події. Міліція просить очевидців інциденту повідомляти інформацію про те, що відбулося, з метою об′єктивного та якісного розслідування обставин справи.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp