Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські футболісти візьмуть участь у турнірі пам’яті Андрія Гаваші

4 серпня 2015 р., 09:20

Ігри відбудуться з 24 по 29 серпня.

На черговому засіданні оргкомітету Міжнародного турніру на честь легендарного голкіпера київського «Динамо» Андрія Гаваші розглядали поточні питання. У роботі зібрання взяли участь голова Федерації футболу Закарпаття Іван Дуран, його заступник Віктор Качур, директор СДЮСШОР із футболу (Ужгород) Вадим Дьордь, член бюро й виконкому ФФЗ Степан Селменський, а також інші відповідальні її працівники, тренери.

 

Як і запланували раніше, змагання відбудуться 24–29 серпня на стадіонах області серед команд U-17 (1999–2000 р.н.) та U-15 (2001–2002 р.н.). І хоч АТО на Сході України та у зв’язку з мукачівськими подіями неабияк уплинули на участь закордонних команд, уже є підтвердження, що в турнірі в двох вищезазначених вікових групах візьмуть участь не менше 12 ФК. Серед них, зокрема: «Динамо» (Київ), «Шахтар» (Донецьк), «Карпати» (Львів). Гратимуть і ужгородські «Говерла», «СДЮШОР» та інші колективи.

За день-два повинні дати підтвердження ще декілька відомих українських клубів, які поки вирішують фінансові питання. Отже, за потреби організатори готові розширити список учасників до 14–16.

Володимир ТАРАСЮК, Федерація футболу Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp