Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Для повернення помилково сплачених податків – зверніться в податкову інспекцію

4 серпня 2015 р., 12:21

Помилкову сплату мають повернути протягом 1095 днів

У відповідності до Податкового кодексу України, обов»язковою умовою для повернення платникові податків помилково або надмірно сплачених сум грошових зобов»язань є подання органу ДФС протягом 1095 днів із дня виникнення такої переплати заяви в довільній формі про повернення такої переплати.

Податкова інспекція на підставі даних інтегрованих карток платника податку, у яких відображено стан розрахунків платника податків із бюджетом, і зокрема переплата за тим або іншимподатком або збором, не пізніше ніж за 5 робочих днів до закінчення 20-денного строку здня подання платником податків заяви про повернення надмірно або помилково сплачених сум податків готує і передає оргагу Казначейства висновок за заявою підприємства.

Орган Казначейства на підставі отриманого висновку протягом 5 робочих днів здійснює повернення платникові податків надмірно або помилково сплачених сум податків.

Заяви подаються до Центру обслуговування платників, м.Ужгород, вул.Духновича 2 щоденно з 9год. до 18 год. – інформує зав.сектором комунікацій ДПІ у м.Ужгороді ДФС у Закарпатській області Микола Попович.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp