Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті буде лікувальний фестиваль

4 серпня 2015 р., 13:01

Відбудеться він вже наступної неділі.

У неділю, 9 серпня, у селі Брустури (стара назва Лопухова) на Тячівщині відбудеться фестиваль "Брустурянської кедровиці" та відзначення 377- ої річниці села. Ужгородський прес-клуб організовує прес-тур на фестиваль. Виїзд від готелю «Ужгород» у неділю 9 серпня, о 8.30.

Свято розпочнеться о 13.30. Програма фестивалю обіцяє бути насиченою: майстер-класи з виготовлення продуктів з овечого молока (сиру, вурди), ткацтво, виставка народного мистецтва. Свою творчість продемонструють самодіяльні та народні колективи. Спеціальний гість програми - народний артист України Іван Попович.

Гостям обіцяють дегустацію фірмової настоянки свята - ї "Брустурянської кедровиці". Цей напій вважають лікувальним, а тому вживають небагато, як ліки. Виготовляють його із шишок європейського кедра, що росте тільки у трьох місцях в Україні, серед них і Лопухово. Крім кедровиці, можна буде посмакувати й місцевою стравою - смажениною.

Під час заходу також збиратимуть кошти на підтримку наших солдатів у зоні АТО. Організатори запрошують усіх охочих відвідати цей незвичайний фестиваль.

Фестиваль проходить за підтримки Закарпатської ОДА, Тячівської РДА, групи енергетичних компаній «Ренер» та ДП «Брустурянське лісомисливське господарство».


Повідомили в Ужгородському прес-клубі

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp