Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У будинок мера Ужгорода ймовірно кинули світло-шумову гранату

23 лютого 2014 р., 17:15

Цієї ночі близько півночі в будинку Ужгородського міського голови пролунав вибух. Син мера зателефонував до міліції і повідомив, що в будинок його батька невідома особа кинула невідомий предмет. Андрій Погорєлов припустив, що це міг бути «взривпакет».

На місце події виїхали правоохоронці. За їхніми словом предмет, який кинули в будинок Ужгородського міського голови зовні був схожий на світло-шумову гранату. Однак остаточно, що саме це було, встановлять експерти. Жертв та потерпілих немає. Вибуховою хвилею пошкоджено скло на підвальному приміщенні будинку та фасад, на якому утворилися отвори.

Як повідомили «Часу Закарпаття» в Ужгородському міськвідділі міліції, даний злочин кваліфікують як хуліганство. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 4 ст. 296 Кримінального Кодексу України (порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом або ж дії пов’язані з опором представникові влади або представникові громадськості, який виконує обов’язки з охорони громадського порядку, чи іншим громадянам, які припиняли хуліганські дії, якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Санкція цієї статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp