Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Наєм: "Досвід, який ми отримаємо на Закарпатті буде ключовий для створення поліції по всій Україні

5 серпня 2015 р., 15:06

Про це народний депутат розповів під час розмови із власкором Нового каналу на Закарпатті Віталієм Глаголою.

Журналіст на своїй сторінці у соцмережі опублікував основні тези із розмови.

Вчора поспілкувалися з Мустафою Наємом про патрульну поліцію Закарпаття.  У результаті дізнався кілька фактів, які раніше не зустрічав у ЗМІ. Отже, вашій увазі основні тези із вчорашньої розмови:

"З того, що я розумію - зарплата поліцейських на Закарпатті буде не менше 8000 гривень. Ми вкладаємо в кожного поліцейського в Ужгороді, як і в Києві та Харкові однакову кількість знань, навичок, свою енергію, сили і натхнення, ресурсів. Вони ризикують своїм життям також однаково".

"Особливість цього регіону полягає в тому, що у нас є траса між Ужгородом та Мукачевом. Навіть вже є якісь розрахунки, думки, мрії місцевого керівництва, аби подовжити це усе на ділянку траси між Ужгородом та Чопом. Можливо - це плани".

"Нам потрібно десь 25 машин. По області ми можемо зібрати таку кількість, якщо їх буде недостатньо – ми отримаємо їх від Києва, є такі плани. Але питання чи у цій місцевості Toyota Prius є головним автомобілем, який може патрулювати. Бо це особливість місцевості – бруківка і рельєф і так далі. Та це вже вирішуватиметься по ходу, коли поліція виходитиме на вулиці. Вже є деякі варіанти, якими авто можна замінити частину Toyota Prius".

"Основна база – це піший патруль та автопатруль. Все, що стосується вело-, мото-, кінний партуль – це те, що ми можемо далі нарощувати. З огляду на ту місцевість, що є в Ужгороді та Мукачеві: велика ділянка пішохідної частини та ще й бруківка, місцевість не рівнинна – було б доцільно потім розглядати такі деталі. Але зараз, на старті, ми не передбачаємо таких функцій патрульної поліції".

"Зараз в Ужгороді та Мукачеві 20% недобору у патрульну-постову службу міліції Ужгорода та Мукачева"

"Досвід, який ми отримаємо в Ужгороді та Мукачеві буде ключовий для створення поліції по всій Україні. Бо більшість України це такі ж невеликі міста, як Ужгород та Мукачево".


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp