Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Сумах намагались знищити "чорну бухгалтерію" з Ужгорода

17 квітня 2014 р., 09:47

9 квітня активістам Сумської обласної громадської організації «Батьківщина Молода» вдалося запобігти знищенню важливих документів, які є свідченням численних злочинних оборудок.

Про це повідомив голова організації, депутат Сумської міськради Семен Салатенко.

«Ми отримали інформацію про те, що на вул. Тополянській в районі концерну «Укрросметал» невідомі особи спалюють ящики з паперами, на яких значаться назви таких міст, як Луцьк, Луганськ, Ужгород, Запоріжжя та інші. Швидко виїхали на місце та викликали правоохоронців, – розповів Семен Салатенко. – Застали білу ГАЗель та трьох осіб, які намагалися знищити вогнем документи. Це була жінка та двоє чоловіків. Спочатку вони стали запевняти, що документи належать приватній фірмі, а потім просто несподівано втекли. Наразі ми доставили те, що ще не встиг знищити вогонь, до Державної податкової інспекції міста Суми. Розслідуванням справи займуться відповідні структури».

За попередньою інформацією, перед виявленням факту спалення паперів ГАЗель вже двічі підвозила сюди ящики.

Нагадаємо, що у селі Червоне поблизу Сум уночі 8 березня активістами було знайдено десятки ящиків з документами, які підтверджують факти розкрадання бюджетних коштів не тільки на Сумщині, а й на території всієї України.

Алла Акіменко


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp