Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Правоохоронці вийшли на патрулювання Ужгорода (Фото)

7 серпня 2015 р., 16:58

Офіцери теж мають знати, що таке бути патрульним

За вказівкою очільника закарпатської міліції Сергія Князєва, правоохоронці і вдень, і вночі патрулюють територію м.Ужгорода та райцентрів краю. Причому, не лише рядові патрульні, але й офіцери з інших служб. Такі додаткові профілактичні заходи спрямовані на попередження вчинення правопорушень, забезпечення громадського порядку та спокою громадян.

Як і щотижня по п′ятницях, сьогодні обідньої пори кілька десятків правоохоронців, серед яких були й жінки та кінологи зі службовими собаками, перед виходом на патрулювання вишикувались на центральній площі Ужгорода – Народній.

З напутнім словом до підлеглих звернувся очільник обласної міліції полковник Сергій Князєв.

На інструктажі патрульних ознайомили з оперативною обстановкою в місті. Було визначено маршрути патрулювання та роз’яснено, як поводитися при виявленні тих чи інших порушень. Особливу увагу було звернуто на ввічливе ставлення до громадян, дотримання їх прав і свобод та дотримання правил особистої безпеки.

{g}

До патрулювання Ужгорода залучені працівники міського та районного відділів міліції, співробітники обласного аппарату, ДАІ, Нацгвардії, УДСО, громадські формування міста та два кінологи.

- Таким чином ми хочемо полегшити роботу нашим патрульним - сержантам, прапорщикам, молодим лейтенантам, - каже начальник УМВС області полковник Сергій Князєв. – Вони й без того практично щодня та цілодобово «топчуть землю». Тож нехай хоч трохи перепочинуть, а їх замінять працівники інших служб, в тому числі й апарату УМВС. Кожен офіцер, навіть полковники, має знати, що таке труд патрульного. Як я вже казав, на «п′ятій точці», в м′якому кріслі, в нову поліцію ніхто не увійде – лише «ногами».

Ужгородський МВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp