Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Міжгірщині собака віддала життя за своїх цуценят

9 серпня 2015 р., 10:57

Вона загинула у нерівному бою зі зграєю вовків

В гірській місцевості Міжгірщини “гостями” населених пунктів бувають вовки. Днями сіроманці зухвалим візитом потривожили присілок Перенизь, що оточений смереками. Цього разу хижаки рейд здійснили до обійстя місцевого жителя Федора Калинича, серед ночі агресивно напавши на свого свійського побратима – самку собаку вівчарської породи.

Домашньому сторожу довелося відважно захищатися не лише самому, але й своє чадо боронити – чотирьох цуценят. Щоб врятувати нащадків у конурі, собака мудро відволікла сірих розбійників подалі від дворогосподарства, де наодинці чинила сміливий супротив ворожій зграї, про що засвідчила вщент зім’ята трава на значній земельній площі.

Молодого віку газда взяв під опіку четвероногих малюків-сиріток, дбайливо доглядаючи за ними, щоб росли і мужніли. Дехто із земляків зы співчуття вже годен у піклувальника придбати щенят і на знак данини за хоробрість і кмітливість гавкунки-матері назвати саме її іменем.

Голос Карпат

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp