Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Польські партнери задоволені реставрацією "Совиного гнізда"

10 серпня 2015 р., 10:47

Цими днями до Ужгорода навідався заступник міського голови польського міста Ярослав В’єслав Пірожек, щоб ознайомитися з перебігом реставраційних робіт «Совиного гнізда».

Відновлення пам’ятки архітектури національного значення «Амбар та винний льох XVIII», нагадаємо, відбувається в рамках проекту міжнародної технічної допомоги «Ярослав—Ужгород: спільна ініціатива для покращення туристичної привабливості історичних міст-побратимів».

В’єслав Пірожек каже, що задоволений темпами та якістю робіт, які здійснює підрядник — будівельна компанія «Трансбуд».

Зі слів її директора Володимира Марценюка, нині в різних частинах споруди одночасно розбирають старі дахи, проводять підготовку до реставрування, рівняють стіни, ведуть земляні роботи тощо. Всі вони виконуються відповідно до вимог, зазначених у проекті.

Заступник міського голови Ужгорода Ольга Травіна розповіла, що делегація з Ужгорода найближчим часом також відвідає Ярослав, щоб побувати на об’єкті, який у рамках спільного проекту паралельно реставрується в цьому польському місті-побратимі Ужгорода. А відтак зауважила, що до реставрації «Богольвара» залучать і КП «ККП». Саме цьому ужгородському підприємству, до речі, передадуть на зберігання дубові балки, зняті з покрівлі «Совиного гнізда».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp