Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Погорелова - новий заступник

11 серпня 2015 р., 09:35

Ставленик Москаля

Сьогодні Віктор Погорєлов представив виконуючого обов’язки свого заступника – Івана Івановича Шкирту.

Новий посадовець сказав: «Я родом із Закарпаття, тому не переживайте». Додав, що тривалий час працював у Києві і відзначив, що працював із Геннадієм Москалем, який, як відомо, зараз є головою Закарпатської ОДА.

Кілька днів тому ЗМІ повідомляли, що Москаль обрав собі Шкирту заступником-керівником апарату. Однак, зараз його скерували в органи місцевого самоврядування.

Шкирта народився 2 серпня 1968 року, у 1993 року закінчив Український державний аграрний університет (м. Київ) за спеціальністю „Агрономія” та у 2006 році – Ужгородський національний університет за спеціальністю „Правознавство”.

Із 1997 року працював начальником відділу реклами та маркетингу в ТОВ „Лаки-Фарби” (м. Ужгород). З 2002 року – заступником директора ТОВ „Синевир” у м. Ужгороді. Відтак очолював Яготинську РДА на Київщині у 2010-11 роках, потім Бориспільську РДА. В 2011-2014 – заступник голови Київської обласної ради, торік його призначили директором Державного підприємства «Адміністрація річкових портів, але не на тривалий час – став помічником нардепа Валерія Пацкана.

7dniv.info

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp