Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Пилипці відбудеться міжнародна велогонка

11 серпня 2015 р., 10:06

Організатори змінили обрали Закарпаття для проведення гонки

Міжнародна велогонка по швидкісному спуску HorizonCup DHI 2015 (раніше відома як BukovelHorizonCup DHI 2015) змінює назву і місце проведення. Гонка відбудеться 22-24 серпня 2015 року, але не в Буковелі, а в іншому карпатському курорті — с. Пилипець Міжгірського району Закарпатської області.

Зміна локації пов’язана з бажанням організаторів провести міжнародне змагання на найвищому рівні, - йдеться у повідомленні Федерації велосипедного спорту України.

«У ході підготовки в Івано-Франківській області виникли деякі складності, як з будівництвом траси в Буковелі, забезпеченням необхідної інфраструктури для проведення гонки по швидкісному спуску, так і з комунікаціями з місцевими чиновниками. За 20 днів до старту ще ніхто не приступав до будівництва траси, а в добавок обласна адміністрація відмовилася надавати будь-яку підтримку змаганням, а це означає, що немає “швидких”, немає рятувальників. Для нас же безпека і престиж гонки — на першому місці, тому прийнято рішення про зміну локації”, — розповів Олександр Башенко, президент Федерації велоспорту України.

Гірський курорт Пилипець знаходиться в 135 км від Ужгорода та в 190 км від Львова, де є міжнародний аеропорт. Дістатися до карпатського курорту нескладно. Якщо мова йде про потяг, то потрібно доїхати до станції Воловець, а від Воловця до Пилипця ходять маршрутні таксі. На автомобілі по трасі Київ-Ужгород треба доїхати до села Нижні Ворота, а потім звернути на дорогу Нижні Ворота - Воловець - Міжгір’я.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp