Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Рахівщині дорослий хлопчина відібрав у дитини телефон

11 серпня 2015 р., 13:58

Бо свій загубив

До рахівської міліції звернулася мати 12-річного хлопця. Жінка повідомила, що від її сина на вулиці вкрали телефон.

Працівники Рахівського райвідділу міліції встановили, що до скоєння злочину причетний 18-річний односельчанин потерпілого, обидва мешканці села Чорна Тиса. Хлопець визнав свою вину, у скоєному зізнався та віддав мобільний телефон. Підозрюваний раніше до кримінальної відповідальності не притягувався, він розповів правоохоронцям, що відібрав телефон, бо напередодні втратив свій, тож хотів покористуватися чужим майном.

- За фактом грабежу внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України,-повідомив начальник Рахівського райвідділу міліції Людвіг Файт.

Такі дії караються штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.



Рахівський РВ УМВС


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp