Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті не поспішають використовувати виділені 110 мільйонів

11 серпня 2015 р., 15:04

Кошти виділили на оновлення бюджетних закладів, енергобереження та медичну апаратуру

Володимир Чубірко закликає місцеву владу активніше займатися заходами з енергозбереження

Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко ініціював проведення наради з питань використання субвенцій з обласного бюджету. Участь в нараді взяли перший заступний голови облради Михайло Попович, заступник голови ОДА Михайло Рівіс, директор департаменту фінансів ОДА Петро Лазар.

Про це йдеться у повідомленні прес-служба облради.

Як повідомив керівник ради цього року депутатами виділено рекордну суму - 110 млн., які міста і райони мають використати на оновлення закладів бюджетної сфери, на заходи з енергозбереження та на придбання дороговартісної медичної апаратури.

Так, Ужгород отримав 9 млн. на 15 об’єктів, Берегово на 6 об’єктів – майже 2 млн., Мукачево на 5 об’єктів трохи більше 7 млн., Хуст на 9 об’єктів – 3 млн., Чоп на 2 об’єкти – 1,9 млн., Берегівський район – на 31 об’єкти 4,5 млн., Великоберезнянський район на 6 об’єктів – 2,5 млн., Виноградівський район на 21 об’єктів – 9,4 млн., Воловецький район 8 об’єктів – 2,3 млн., Іршавський район на 44 об’єктів – 8,8 млн., Міжгірський район 8 об’єктів – 3,5 млн., Мукачівський район на 17 об’єктів – 8,5 млн., Перечинський район на 8 об’єктів – 3 млн., Рахівський район на 13 об’єктів -7,8 млн., Свалявський район на 10 об’єктів – 4,5 млн., Тячівський район на 50 об’єктів – 15,2 млн., Ужгородський район на 6 об’єктів -5,8 млн., Хустський район на 17 об’єктів – 9 млн.

Станом на 1 серпня районами та містами використано лише третину коштів. Найгірша ситуацію на Рахівщині, Хустщині та Берегові. Володимир Чубірко запропонував закріпити за кожним районом відповідальну особу з облради та ОДА, аби контролювати ситуацію з виконанням робіт. «Кошти виділені на утеплення шкіл, садочків, лікарень. Також вирішили спрямувати фінанси на переведення бюджетної сфери на опалення відновлювальними джерелами енергії. Закликаю керівників органів місцевого самоврядування відповідальніше взятися за роботу. Опалювальний сезон не за горами і ми маємо вже у вересні-жовтні завершити основний обсяг робіт»,- резюмував керівник ради.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp