Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про пожежну безпеку рятувальники розповіли закарпатським селянам (ФОТО)

12 серпня 2015 р., 09:20

Особливу увагу надзвичайники приділили незахищеним верствам населення.

З метою організації навчання населення правилам пожежної безпеки та попередження пожеж в екосистемах краю та недопущення загибелі людей на воді, 11 серпня у с. Нанково Хустського району працівниками оперативно-рятувальної служби Закарпаття було проведено пожежно-профілактичне відпрацювання житлового сектора. До цієї профілактичної акції також долучилися працівники соціального захисту, депутатський корпус сільської ради та правоохоронці.

 

Особлива увага зверталася на незахищені верстви населення. У даному населеному пункті проживає 11 одиноких та перестарілих громадян та троє інвалідів. З усіма було проведено бесіди на предмет дотримання правил пожежної безпеки у побуті та правил поведінки під час виявалення вибухоненебезпечних предметів. Загалом було обстежено та вручено символічні приписи, де вказувалися основні недоліки протипожежних вимог, 94 дворогосподарства.

 

Не оминули працівники й дошкільного навчального закладу. В доступній формі вихованцям та педагогічному колективу розповіли про основні вимоги пожежної безпеки в різноманітних ситуаціях.

Також рятувальники відвідали адміністрактивні заклади та об’єкти торгівлі в приміщеннях яких було розиміщено плакати на протипожежну тематику.

У кінці свого візиту рятувальники мали зустріч з настоятелем Свято-Духівського православного храму протоієреєм Іоаном Юриною, до якого звернулися з проханням пропагувати основи безпечної життєдіяльності. У свою чергу отець Іоан запевнив присутніх, що після богослужінь буде звертатися до вірян з проханням дотримуватися правил пожежної та особистої безпеки, а також робити все необхідне аби запобігти лиху у власних дворогосподарствах.

Управління ДСНС України у Закарпаьській області





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp