Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді у вентиляції багатоквартирного будинку знайшли тіло людини

13 серпня 2015 р., 15:12

Міліціонери підозрюють, що у смерті чоловіка винні комунальники

Вчора ввечері по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від директора ЖРЕР про те, що під час перевірки вентиляційної шахти у житловому будинку на вул.Заньковецької між 4 та 5 поверхами виявили людську руку.

На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції. Інформація підтвердилася. У шахті дійсно знаходився труп людини. Тіло чоловіка частково муміфіковане.

Відразу визначити причину смерті людини не вдалося. Труп було відправлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Правоохоронці вживають заходи щодо встановлення особи чоловіка.



З’ясувалося, що працівників ЖРЕРу викликали самі мешканці через сморід, який ішов із вентиляційної шахти. Коли ж її перевірили, то виявили розкладений труп, - повідомили в Ужгородському МВ УМВС.

Як з’ясували правоохоронці, на вентиляційній шахті була відсутня верхня захисна кришка, що й призвело до падіння людини всередину шахти. На жаль, життя чоловіку вже не повернути. Та попередити трагічну смерть людини можна було, якби комунальники виконували свої обов’язки чесно й добросовісно.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp