Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

46 мільйонів назбирали єдинщики Виноградівщини

17 квітня 2014 р., 17:50

«За перший квартал 2014 року платниками сплачено понад 46 млн. грн. єдиного внеску, що на 1,1 млн. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року», – підсумовує результат надходжень начальник ДПІ у Виноградівському районі Закрапаття Тетяна Граб.

Крім збільшення надходжень, спостерігається також і збільшення кількості звітів з ЄСВ, які подаються страхувальниками в електронному вигляді. Для порівняння – за жовтень 2013 року, коли органи Міндоходів лише розпочали адміністрування ЄСВ, із податних звітів 86,8% було надіслано в електронному вигляді, а у березні поточного року цей показник вже досягнув позначки 99,5%.

Очевидно, що платники податків відчули переваги електронного звітування, адже безкоштовні електронні ключі дають змогу робити це без зайвих витрат часу та ресурсів. Ще одним позитивним моментом для страхувальників є робота нового електронного сервісу «Реєстр страхувальників», завдяки якому платники єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування можуть оперативно отримати дані про взяття на облік, реєстраційний номер платника єдиного внеску та його клас професійного ризику виробництва.

Нагадаємо, що отримати всю необхідну інформацію з питань сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та надання звітності про суми нарахованого ЄСВ можна у Центрі обслуговування платників при ДПІ у Виноградівському районі.


За матеріалами ДПІ у ВиноградівськомуГоловного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp