Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Москаль представив нового керівника Воловеччини (ФОТО)

14 серпня 2015 р., 11:18

Керівник краю пообіцяв взяти під особистий контроль звернення громадян...

Геннадій Москаль представив голову Воловецької райдержадміністрації — на цю посаду, згідно з розпорядженням Президента України Петра Порошенка, призначено Валентину Рогову. Після офіційної частини відбулося обговорення з активом району фінансово-економічного стану Воловеччини. Г.Москаль ще раз підкреслив, що не допустить закриття чи оптимізації жодного соціального об’єкту, і закликав нове керівництво району ретельно готуватися до зими. Зі свого боку керівник області пообіцяв усіляку підтримку у вирішенні злободенних питань. Одне з них — це відновлення Воловецького районного відділу внутрішніх справ, який у попередні роки був перенесений у Сваляву.
— Об’єднання Воловецького та Свалявського райвідділів міліції було абсолютною необґрунтованим, воно принесло району тільки проблеми, — зазначив Г.Москаль. — Я вже дав доручення новому начальнику УВС вирішити питання повернення РВВС у Воловець, а якщо це не вдасться зробити на його рівні, звернуся до міністра МВС.

 

Керівник області також пообіцяв узяти на особистий контроль звернення громадян, що прозвучали під час зустрічі з активом району. Мова, зокрема, про заборгованість по зарплаті бригаді робітників із Воловеччини, що зводили фортифікаційні споруди в Донецькій області, надання статусу учасників бойових дій військовим, котрі брали участь у антитерористичній операції тощо.
Після представлення керівника району Г.Москаль здійснив робочу поїздку Воловеччиною — оглянув стару дерев’яну церкву в Гукливому (під час своєї першої каденції на посаді голови ОДА Г.Москаль особисто підшукав шинглі для її перекриття), побував у Нижньоворітській школі-інтернаті, поспілкувався з вимушеними переселенцями з Луганщини, котрі організували в районі швейне виробництво, оглянув туристичні об’єкти в Жденієві.

Довідково: Рогова Валентина Євгенівна народилася 27 липня 1962 року в смт Воловець Закарпатської обл. Має дві вищі освіти: у 1984 році закінчила Дрогобицький державний педагогічний інститут ім. І.Франка (математика і фізика, вчитель математики і фізики) та у
2002-му - Українську Академію державного управління при Президентові України (державне управління, магістр державного управління). У 2001-2002 роках очолювала Воловецьку РДА. До цього призначення працювала керівником відділу апарату Воловецької РДА.

Прес-служба Закарпатської ОДА





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp