Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівчан рятують від нестачі питної води (Фото)

15 серпня 2015 р., 10:45

Вулицями міста їздять цистерни з безкоштовною прохолодною водою

Через тривалу спеку та аварійні ремонтні роботи водопроводу в деяких районах міста виникла проблема нестачі питної води. Тому міська рада ініціювала роботу двох автівок з 20-тонними цистернами прохолодної питної води.

«Автівки курсують вулицями міста, надаючи потребуючим воду. Тож, ті сім'ї, у яких виникли проблеми із забезпеченням питною водою можуть набирати потрібний об’єм рідини з цистерн.

Також слід зауважити, що на берегівсьому радіо «Пульс» (FM-хвиля 92,1), на Інтернет-сайтах, оголошеннях у центрі міста сповіщатиметься про графік місцезнаходження цистерн з питною водою.

Я закликаю жителів міста дуже обережно поводитися під час спеки: пити побільше рідини, уникати тривалого перебування на палючому сонці з12 до 16 год., за можливості перечікувати спеку в охолоджених приміщеннях.

Також висловлюю вдячність винзаводам «Айсберг» та «Котнар», які безкоштовно надали автівки з цистернами!» — повідомив міський голова Берегова Золтан Бабяк.

{g}


Берегівські новини

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp