Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Луцьку попрощались з народним депутатом Ігорем Єремеєвим

15 серпня 2015 р., 18:07

На церемонію прощання прийшли тисячі людей

У Луцьку відбулася церемонія прощання з народним депутатом України Ігорем Єремеєвим.

Керівника депутатської групи "Воля народу" відспівали у Верхньому храмі Святотроїцького кафедрального собору. Як повідомляє кореспондент Укрінформу, попрощатися з політиком прийшли більше тисячі люду. Серед них - заступник Голови Верховної Ради України Оксана Сироїд, міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик, міський голова Луцька Микола Романюк, нардепи Володимир Литвин та Оксана Продан, екс-міністр транспорту та зв'язку Євген Червоненко та інші.

Після панахиди труну з тілом Ігоря Єремеєва пронесли Театральним майданом до Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка, де відбулася церемонія прощання.

Здійснювати фото- та відеозйомку представникам ЗМІ всередині будівель забороняли охоронці, мотивуючи це проханням родичів загиблого.

Поховають Ігоря Єремеєва у його рідному селі Острожець Рівненської області, поряд із батьком.

Нагадаємо, 26 липня народний депутат Ігор Єремеєв потрапив у реанімацію з важкою травмою голови, якої зазнав після падіння з коня.

28 липня політика перевезли на лікування у приватну клініку в Швейцарії, де 12 серпня він помер.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp