Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фотофакт: У центрі Хуста зрубали усі дерева

17 серпня 2015 р., 14:59

Частина місцевих жителів не стримує свого обурення, інші ж чекать нових, європейських насаджень

Ранок понеділка для хустян видався досить емоційним, адже новою темою для обговорення для жителів Хуста стала вирубка дерев у центральній частині міста, де триває реконструкція. За непідтвердженими даними, нові насадження міська влада планує зробити посередині вулиці, де буде пішохідна зона без тротуарів, на яких росли ці дерева.

Журналісти «Голосу Карпат» поцікавилися у перехожих, яка їхня думка з приводу таких змін. Думки були різні. Не на камеру люди обурюються, називають це вандалізмом, знущанням над природою.

"Скільки років потрібно, щоб такі дерева виросли? Кому вони заважали? Росли собі на тротуарі, давали гарну тінь, - обурюється хустянка Олена. - Невже не можна було ці багатовікові надбання залишити далі служити людям і окрасою, і схованкою від сонця, і очисниками від брудного повітря?!"

{g}

Інші хустяни навпаки схвалюють такий крок у плані реконструкції міста і вважають правильним вирубку старих дерев, бо їм на зміну насадять нові, молоді, європейські.

Начальник житлово-комунального господарства міста Орест Бойко розповів, що ця рубка – частина плану з реконструкції центру Хуста, яка входить у кошторис. Вона була необхідною. На місці зрізаних дерев будуть нові насадження. А зрізана деревина буде відправлена на склад ЖЕКу.





Вася 18.08.2015 15:53 IP: 58.106.54.37
Ішов кунь через Хуст і улумив собі хвуст

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp