Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикордонник, що пустив у себе чергу з автомата, перебуває у комі

18 серпня 2015 р., 11:56

Чоловік був мобілізований у березні цього року і відправленний для проходження служби на Закарпаття

На прикордонному посту "Бадалово", що структурно входить до Лужанського відділу прикордонної служби Мукачівського загону, нещодавно сталася надзвичайна пригода. 38-річний солдат Микола М., отримавши зброю (автомат Калашникова), пустив собі 11 пуль в груди.

На щастя, спроба самогубства не вдалася - з множинними пораненями черевної порожнини, грудної клітини уродженця Хмельниччини було доставлено до хірургічного відділення Берегівської ЦРЛ.

Наразі стан мобілізованого у березні 2015 року прикордонника стабільно важкий, вже понад тиждень він перебуває у медикаментозній комі.

Обставини спроби самогубства прикордонника з'ясовують компетентні органи. Але офіційної інформації з цього приводу, досі нема.

"Цей випадок активно обговорюється на Берегівщині, адже тутешній прикордонний пост має своєрідну репутацію як серед місцевих жителів, так і в колі нелегальних цигаркових перевізників", - зазначає газета "Берегово".




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp