Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Київського туриста, що вбив закарпатця, взято під варту

18 серпня 2015 р., 12:06

Прокуратура не залишить без покарання винного

Обласна прокуратура взяла під контроль справу про вбивство київським туристом працівника бази відпочинку у селі Шаян.

Хустською міжрайонною прокуратурою оголошено про підозру 34-річному киянину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Також, за поданням прокуратури, судом обрано підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, - повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області

Наразі встановлено, що 15 серпня, потерпілий, який працював охоронцем у готельному комплексі, зробив зауваження відпочиваючим, які порушували громадський порядок. Один з них, відреагував агресивно та накинувшись на чоловіка, наніс тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть.

На даний час з метою встановлення всіх обставин кримінального правопорушення проводяться усі необхідні слідчі та розшукові дії.

Прокурором області визначено підслідність у вказаному кримінальному провадженні за слідчим управлінням УМВС України в Закарпатській області, процесуальне керівництво у якому здійснюється прокуратурою області.

Нагадаємо, що донька померлого просила закарпаців контролювати хід розслідування справи, адже побоюється, що киянин зможе уникнути відповідальності.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp