Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Фахівці Мукачівської ОДПІ порушили важливі законодавчі питання

19 серпня 2015 р., 10:01

Всі тонкощі обговорили на семінарі...

Фахівці Мукачівської ОДПІ взяли участь у семінарі з представниками профспілок району Вчора відбувся семінар з керівниками та бухгалтерами галузевих організацій профспілок Мукачівщини щодо змін у законодавстві, яким керуються у своїй діяльності профспілкові організації та члени профспілок, у 2015 році. Відкрила захід голова профспілки Мукачівської ОДПІ Тетяна Півкач. 

Щодо особливостей діяльності та оподаткування профспілкових організацій у 2015 році головний державний інспектор відділу комунікацій Оксана Глова розповіла про звільнення від оподаткування профспілкових організацій. Про особливості оподаткування різних видів виплат, які здійснюють профспілкові організації на користь членів профспілок, податком на доходи фізичних осіб та військовим збором присутнім розповів начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Мукачівської ОДПІ Володимир Кабай. Валентина Щубер – заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування доходів і зборів з фізичних осіб, майнових податків та ЄСВ Мукачівської ОДПІ роз’яснила присутнім особливості сплати єдиного соціального внеску у 2015 році та наголосила на необхідності легалізації заробітної плати. 

Також присутні ознайомилися зі змінами в законодавстві з питань призначення та надання субсидій населенню на житлово-комунальні послуги, з порядком проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві. Під час семінару учасники мали нагоду поставити запитання фахівцям та отримати кваліфіковані відповіді, а також інформацію, яка стане їм у нагоді. 

За матеріалами Мукачівської ОДПІ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp