Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові нагородили учасників конкурсу «Таланти багатодітної родини»

19 серпня 2015 р., 12:00

«Таланти багатодітної родини».

У Берегівській РДА за участю начальника управління соцзахисту населення Володимира Терпая, керівника відділу у справах сім‘ї та дітей цієї установи Василя Ганьковича вручали грамоти й подарунки юним учасникам конкурсу-фестивалю «Таланти багатодітної родини». 

 

До речі, ініціатором проведення такого творчого заходу став департамент соціального захисту населення ОДА на чолі з Віктором Мацолою, багаторічним і досвідченим керівником цієї владної інституції. Отже, переможцями номінації «Образотворче й декоративне мистецтво» стали Ферку Франціску та Лаура Петрова з Бене, Олександр і Тетяна Калюжні з Свободи, Барбара Толді з Рафайнова. Слід сказати, що із подарунками для учасників конкурсу посприяли куратор диаконічного відділу Закарпатської реформатської церкви Бейла Нодь і райорганізація Товариства Червоного Хреста (Оксана Маргітич). До речі, фестиваль «Таланти багатодітної родини» є символом відродження культурних і моральних цінностей сім‘ї. За його результатами виявляють та підтримують здібних і вдалих діток, розвивають творчі навики й хист у різних видах мистецтва. 

Дуже важливо, що саме крайовим департаментом соцзахисту населення підтримано як сам конкурс, так і його учасників. Слід сказати, що дітки в цих родинах, а зростає їх тут по четверо, п‘ятеро, шестеро, не тільки талановиті, але й працьовиті, радісні, щасливі та усміхнені. Розказали про це по завершенні такої щемливої та хвилюючої церемонії їхні матері, зокрема, Розалія Петрова. Що ж, творіть, дійте, працюйте активно й надалі. Влада ваші творчі здобутки оцінить й відзначить належно.

МИХАЙЛО ПАПІШ Фото автора




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp